2011. december 31., szombat

AKCIÓS! Braun satin hair 7HD solo hajszáritó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Braun satin solo 7 hd 710, új ára 21988ft,
most féláron.....
Még  karácsonyig  odaér.....
csere is!!
Braun Satin Hair 7 HD 710 solo Hajszáritó
A 100%-ig károsodásmentes hajszárításhoz tervezve: Satin Hair 7 hajszárító
A Braun Satin Hair 7 IONTEC hajszárítót kifejezetten úgy tervezték, hogy az, a hajszárítás során visszaállítsa a haj egészségét és ragyogását.  
A Braun Research kutatólaboratóriuma bebizonyította, hogy a hajszárítás során keletkezett túlzott hő a hajszálak jelentős nedvességvesztéséhez vezet, és fokozottan eredményezheti a haj fakóságát, szalmaszerű érzetét és egészségtelen külsejét. Állandó, pontos hőfokszabályozójával és hidratűló tulajdonságával a Braun Satin Hair 7 hajszárító az egészséges hajformázás jelzáloga.  
Sascha Breuer, híres mesterfodrász: "A Braun Satin Hair 7 hajszárító kontrollálva irányítja a meleg levegőt a hajra, hogy Ön, az elképzelt formára tudja szárítani azt. Ez az egyenletes hajszárítás minimálisra csökkenti a göndörödő hajvégeket és lehetővé teszi, hogy a hajszálakat a megfelelő irányba szárítsuk, ezáltal megvalósítsuk a kívánt frizurát. " 
A különbség szembetűnő és kézzel fogható, mivel a haj fényessé, ragyogóvá, simává és egészségessé válik.
Braun Satin Hair 7 hajkisimító: az egészséges hajformázás mindenkori öt biztos jele
IONTEC Innováció
Mint minden egyéb Satin Hair 7 készüléket, a Braun Satin Hair 7 hajszárítót is jellemzi a Braun áttörő IONTEC innovációja.  
Az IONTEC egy olyan technológia, amelyet kifejezetten az Ön haja egészségének megóvására terveztek, így az IONTEC az egészséges hajformázás záloga. Az egyedülűllóan megtervezett zöld színű ion fúvóka szatén ionok millióit szabadítja föl és irányítja hatékonyan a hajszálakra.  
Ezek azonnal leredukálják az elektrosztatikusságot és a súrlódást és rögtön megkezdik a haj fényének és simaságának a helyreállítását.
A haj nedvességszintjének egyensúlya
A Satin ionok minden egyes hajszálat körbeölelnek és gyorsan visszaállítják a hajformázás során a rendszerint túlzott hő következtében elveszített nedvesség egyensúlyát.
Antisztatikus hajszárítás
A Braun egyedülálló ion technológiája gazdag satin ion áramlatot képez, amely minden egyes hajszálat körbeölel. Ez a korszerű ionképződés természetes hidratálóként viselkedik a hajformázás során, megfékezi a göndörödést és az elektrosztatikusságot, valamint bámulatosan fényes és sima hajat hagy maga után.
Károsító hatások nélküli hajszárítás
A Satin Hair 7 hajszárító gyengéden szárítja haját és optimális védelmet nyújt számára. Egyedülálló Satin Protect védőrendszere még azt is lehetővé teszi az Ön számára, hogy beállítson egy maximális hőmérsékletet (70°C), míg a levegő áramlási sebességét változatlan szinten tartja. Így haja megszárad anélkül, hogy megégne. Hajápoló kerámiamodulja pedig biztosítja az egyenletes hőelosztást a túlmelegedés kialakulása nélkül.
Kiszáradás elleni védelem
Az egyedülálló IONTEC-kel rendelkező Satin Hair 7 hajszárítót kifejezetten a haj kiszáradásának következtében kialakuló károsodások megelőzéséhez tervezték. A hajszárítás során javítja a haj nedvességtartalmának szintjét az IONTEC-kel nem rendelkező készülékekhez viszonyítva.
Hajtöredezés-gátló
A Braun Satin Hair 5 hajszárító ergonómikus tervezésű markolatának hátulján elhelyezett leleményes filter, segít a hajtöredezés elkerülésében. Megóvja a hajat a beszippantástól és atól, hogy a készülékbe gabalyodjon. Így, a formázás még biztonságosabban végezhető - plusz, a filter bármikor kényelmesen eltávolítható a készülékről a tisztítás során.
Braun Satin Hair 7 Dryer: Különleges termékjellemzők a tökéletes hajformázáshoz
A precízen megformázott frizurákért 
Az extra keskeny szűkítő feltétet kifejezetten a precíz hajszárításhoz és hajformázáshoz tervezték.
Ideális a hullámos frizurákhoz  ( Külön megvásárolható hozzá. )
A diffúzorral igazán egyszerű a borzas hatás kialakítása, amely gyengéd fuvallattá alakítja át az erőteljes légfúvást, így a hajszárítás kíméletesen végezhető, precíz hullámokat eredményez, jelentősen kevesebb göndörödéssel. A volumennövelő tüskék homorú kialakítása igazodik a fej formájához, így kényelmet nyújt a hajformázásban.
A tökéletes befejezés
Az extra hideglevegő-fúvás tökéletesen rögzíti a megformázott frizurát.
Pontos hőfok- és légfúváserősség szabályozhatóság
Külön-külön is beállítható, 3 pontos hőfok és 2-féle fúváserősség fokozatával a Satin Hair 7 hajszárító minden hajtípushoz és formázási szükséglethez igazodik. Így, az erős és intenzív fúváserősség is kombinálható a legalacsonyabb szárító hőmérséklettel. 2200 Wattos teljesítményével még a hosszú és vastagszálú hajat is gyorsan és intenzíven szárítja, és ragyogóan simává varázsolja.



Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-07 00:22
. AKCIÓS! Braun satin hair 7HD solo hajszáritó - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése