2011. május 31., kedd

AVON: Planet Spa levendula és jázmin szett! ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ezeknek a virágoknak nemcsak csodálatos az illatuk, hanem a bőrre is jótékony hatással vannak. A levendula kivonat ellazítja a feszült idegeket, regenerálja a bőrt, és nyugtatja az irritációkat; míg a jázminkivonat segít csökkenteni a stressz és gyulladás gátló hatással bír.
1. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin hajpakolás!
Provence-i levendula és jázmin olajos hajpakolás (50ml), mely puhábbá, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat.
2. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin habfürdő!
Provence-i levendula és jázmin bőrápoló habfürdő (250ml). Kétfázisú, tejes állagú habfürdő, mely puhítja és hidratálja a bőrt. Kellemes illata nyugtató hatású. Használat előtt fel kell rázni.
3. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin éjszakai arcápoló olaj!
Provence-i levendula és jázmin éjszakai arcápoló olaj (60ml). Hidratálja, táplálja és ragyogóbbnak mutatja a bőrt.
4. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin tisztító arcmaszk!
Provence-i levendula és jázmin tisztító arcmaszk (75ml). Tiszta, friss és energizált külsőt ad a bőrnek. (Lehúzható egyetlen mozdulattal)
Postázás az érvényben lévő díjak szerint (pl.: ajánlott levélként előre utalás után: 250 gr-ig 430, - Ft; 500 gr-ig 590, - Ft; 750 gr-ig 820, - Ft; 2000 gr-ig 970, - Ft; belföldi postacsomag 1. 050, - Ft; start csomag 1. 690, - Ft; start plusz csomag 1. 995, - Ft), vagy személyes átvétel.
Megjegyzés: Előre köszönöm a felajánlott csere és beszámítási lehetőségeket, de azokkal élni nem kívánok!
Nézd meg a többi termékem is…
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően 3 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot és lehetőleg egy héten belül rendezzék az adás-vételt. Ha bármilyen probléma merül fel azt kérem jelezni, mindent rugalmasan meg lehet velem beszélni. Ha egy héten belül nem jelentkezik a vevő, akkor negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket! A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem utalni az általam megadott OTP-s bankszámlaszámra, az összeg megérkezését követően 1 munkanapon belül postázom a terméket.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 13:59
. AVON: Planet Spa levendula és jázmin szett! ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése