2011. május 31., kedd

104-110es lányka szabdidő alsó - Jelenlegi ára: 300 Ft

Kislány szabadidőalsó hibátlan állapotban. inkább vékony, hosszabb lábú kislányoknak ajánlanám. a mérete inkább 110 mint 104. Nézd meg a méréseket!



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 16:22
. 104-110es lányka szabdidő alsó - Jelenlegi ára: 300 Ft

Lego dupló motoros - Jelenlegi ára: 350 Ft

Teljesen megkimélt állapotban.



Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 14:45
. Lego dupló motoros - Jelenlegi ára: 350 Ft

AVON: Planet Spa levendula és jázmin szett! ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ezeknek a virágoknak nemcsak csodálatos az illatuk, hanem a bőrre is jótékony hatással vannak. A levendula kivonat ellazítja a feszült idegeket, regenerálja a bőrt, és nyugtatja az irritációkat; míg a jázminkivonat segít csökkenteni a stressz és gyulladás gátló hatással bír.
1. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin hajpakolás!
Provence-i levendula és jázmin olajos hajpakolás (50ml), mely puhábbá, fényesebbé és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat.
2. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin habfürdő!
Provence-i levendula és jázmin bőrápoló habfürdő (250ml). Kétfázisú, tejes állagú habfürdő, mely puhítja és hidratálja a bőrt. Kellemes illata nyugtató hatású. Használat előtt fel kell rázni.
3. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin éjszakai arcápoló olaj!
Provence-i levendula és jázmin éjszakai arcápoló olaj (60ml). Hidratálja, táplálja és ragyogóbbnak mutatja a bőrt.
4. Planet Spa Provence-i levendula és jázmin tisztító arcmaszk!
Provence-i levendula és jázmin tisztító arcmaszk (75ml). Tiszta, friss és energizált külsőt ad a bőrnek. (Lehúzható egyetlen mozdulattal)
Postázás az érvényben lévő díjak szerint (pl.: ajánlott levélként előre utalás után: 250 gr-ig 430, - Ft; 500 gr-ig 590, - Ft; 750 gr-ig 820, - Ft; 2000 gr-ig 970, - Ft; belföldi postacsomag 1. 050, - Ft; start csomag 1. 690, - Ft; start plusz csomag 1. 995, - Ft), vagy személyes átvétel.
Megjegyzés: Előre köszönöm a felajánlott csere és beszámítási lehetőségeket, de azokkal élni nem kívánok!
Nézd meg a többi termékem is…
Kérem leendő vásárlóimat, hogy a vásárlást követően 3 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot és lehetőleg egy héten belül rendezzék az adás-vételt. Ha bármilyen probléma merül fel azt kérem jelezni, mindent rugalmasan meg lehet velem beszélni. Ha egy héten belül nem jelentkezik a vevő, akkor negatív értékelés mellett újrahirdetem a terméket! A vételárat és a postaköltséget minden esetben előre kérem utalni az általam megadott OTP-s bankszámlaszámra, az összeg megérkezését követően 1 munkanapon belül postázom a terméket.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 13:59
. AVON: Planet Spa levendula és jázmin szett! ÚJ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Game boy World Cup 98 - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Game boy World Cup 98



Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 11:42
. Game boy World Cup 98 - Jelenlegi ára: 1 250 Ft

Diesel Xl-es vagány póló - Jelenlegi ára: 1 Ft

Használt, de kitűnő állapotban van!
Mérete: XL
Fehér-sárga kombináció, rövid ujjú.
Vékony, pamut anyag.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 10:12
. Diesel Xl-es vagány póló - Jelenlegi ára: 1 Ft

74-es kislány lepkés farmernaci hozzá illó pólóval - Jelenlegi ára: 600 Ft

ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ
KISLÁNY FARMERNADRÁG HOZZÁ ILLÓ ZÖLD PÓLÓVAL
ÁLLAPOT: mindkettő keveset használt, minőségi termék
MÉRET: 74-es kb. 12 hónapos babára
LICITÁLÁS ELŐTT OLVASD EL A SAJÁT OLDALAMON LEÍRTAKAT!
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS!!!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-06-18 09:33
. 74-es kislány lepkés farmernaci hozzá illó pólóval - Jelenlegi ára: 600 Ft

Dovlatov, Sergej Donatovics: A kihelyezett tagozat - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A kihelyezett tagozatA könyv listaára: 3400 Ft. Leírás:
Szergej Dovlatov bő egy évtizednyi amerikai emigráció végén, 1990-ben hunyt el, s vált fokozatosan az egyik legolvasottabb orosz íróvá. Könyvei természetesen megtalálhatók az orosz értelmiség polcain, de utánozhatatlan humorának köszönhetően töretlen népszerűségnek örvend választott hazájában is. A kihelyezett tagozat című regénye New York-i korszakának legfrenetikusabb humorú, ugyanakkor szentimentális írása, az amerikai orosz bevándorlók ironikus ábrázolása s egyben egy nagy szerelem története is. Főhőse Dalmatov, a mű narrátora, aki egy orosz emigráns rádió, a Harmadik Hullám tudósítója. Az idő tájt a Szovjetunióban dúl a gorbacsovi peresztrojka, és már koncertezhet a Dinoszaurusz nevű rockbanda - a világ pedig találgatja, vajon mi lesz ebből: megőrzik hatalmukat a kommunista dinoszauruszok, vagy egy egészen új világ kezdődik? Az amerikai oroszok is felbolydulnak, és Los Angelesben konferenciát rendeznek régi hazájuk jövőjéről. Újságírónk gyilkos humorral írja le a talajosok és a liberálisok küzdelmét az ülésen, ahol mellesleg, megválasztják az emigráns orosz államelnököt, valamint az ellenzék vezetőjét is. A kötet második felében Dovlatov legjobb elbeszéléseit olvashatjuk a korai, még enyhén szürrealista korszakától a kései novellákig, amelyekben egyre inkább érvényesül a dovlatovi próza jellegzetessége: a kezdeti irónia az abszurditásig fokozódik. Végül két mininovellája is helyet kapott, melyek ma is a szovjet korszak anekdotatárának sokszor idézett gyöngyszemei. ISBN: 978-963-07-8906-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:30
. Dovlatov, Sergej Donatovics: A kihelyezett tagozat - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Xeravits Géza: Izsák megkötözése - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Izsák megkötözéseA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
Jelen kötet a Sapientia Főiskola Bibliatudományi Tanszékének 2009. december 4-én tartott szimpóziumának anyagát adja közre. A rendezvény témája az Ószövetség egyik legérdekesebb és sokszor emlegetett perikópája (az egyházi ünnepeken kötelezően felolvasandó bibliai fejezete), Izsák megkötözésének (a rabbinikus terminológia szerint az Aqédának) a Mózes könyve 22. fejezetében elbeszélt története volt. Az előadásokat (jelen kötet szerzőit) úgy válogatták össze, hogy lehetőség szerint minél több tudományterületet képviseljenek, így magát a kérdést minél tágasabb perspektívába tudják helyezni. Karasszon István, a héber nyelv egyetemi tanárának írása a témáról általánosságban szól, ezt követi a szerkesztő Xeravits Géza teológus, tanszékvezető értekezése a történet korai zsidó irodalmi megjelenéséről. Csernai Balázs atya a Márk evangéliumában előforduló hasonló történetről ír, Buzási Gábor hebraisztikus Órigenész Aqédá-értelmezéséről, a pályatárs Bányai Viktória pedig magáról az archetípusról a középkori zsidó mártírok leírásában. Olvashatunk még a kötél általi szabadulásról egy pszichológus (Hubainé Muzsnai Márta) szemével, és azt is megtudhatjuk a hittantanár és pszichodráma-vezető Nyáry Pétertől, hogyan lehetne a témát bibliodramatikusan feldogozni. A végig jegyzetelt kötet elsősorban vallástörténeti gyűjteményekbe ajánlott. ISBN: 978-963-88356-2-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 08:00
. Xeravits Géza: Izsák megkötözése - Jelenlegi ára: 1 805 Ft

Nokia N 80 - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Eladó 1db Nokia N80 fekete teló dobozában, minden tartozékával. Adok hozzás 1db 1Gb sd kártyát, és egy új aksit is.
Típus:
Nokia N80
Gyártó:
Nokia
Méret:
95, 4 x 50 x 26 mm
Súly:
134 gramm
Frekvencia:
GSM 850/900/1800/1900 UMTS 2100
akku:
Li-ion
Működési idő:
192 óra
Beszélgetési idő:
3 óra
Akku tapasztalat:
igen
Sugárzási adat:
0. 68 W/kg
Kamera:
igen
Kamera felbontása:
2048 x 1536 pixel
Autofókusz:
-
Zoom:
igen
Vaku:
igen
Video felvételi ideje:
szabad memória
Ébresztőóra:
igen
Naptár:
igen
Profilok:
igen
Számológép:
igen
Játékok:
igen
MMS:
igen
E-mail (POP3/IMAP4):
igen
Internet böngésző:
igen
Hanghívás:
igen
Hangvezérlés:
igen
Kihangosítás:
igen
Diktafon:
igen
Rádió:
igen
MP3 lejátszás:
igen
WMA lejátszás:
igen
AAC lejátszás:
-
Wi-Fi:
igen
Bluetooth:
igen
GPRS:
igen
EDGE:
igen
3G:
igen
Infravörös port:
igen
Push-To-Talk:
igen
Kamera autofokusz:
-
Phototagging:
-
Teljes billentyűzet:
-
Memóriakártya:
miniSD



Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-07 07:00
. Nokia N 80 - Jelenlegi ára: 17 500 Ft

Gyermeknapi akció!CSAJOS CSOMAG!uj! j/31 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Közeleg a gyermeknap.....
játék csomagjainkrol tudni kell hogy igyekszünk ugy össze állitani hogy az korosztálynak és érdeklődési körnek azonosan megfelelő legyen...
ezekhez a termékekhez az áruházi árak töredékéért tudtok hozzá jutni...
az aukcion belül csomagot nem bontok, és csak és kizárolag postázok...
kellemes vásárlást...
CSAJOS JÁTÉK CSOMAG
IGAZI CSAJOS CSOMAG KIS TÜNDÉREKNEK..
-ÉLETHÜ ELEMES PÉNZTÁRGÉP TARTOZÉKOKKAL ELEMES
-MINI DIKI ORVOSI TÁSKA
-TOLOGATOS SIPOLOS PISLOGOS KOCSIKA



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 02:26
. Gyermeknapi akció!CSAJOS CSOMAG!uj! j/31 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Hófehér,hosszított fazonú tunika M-es - Jelenlegi ára: 580 Ft

nagyon kis helyes, hófehér, hosszított fazonú tunika
elején szép mintával
csini darab!


Jelenlegi ára: 580 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 22:40
. Hófehér,hosszított fazonú tunika M-es - Jelenlegi ára: 580 Ft

Női rövidnadrág 42-es - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szép állapotú női rövid nadrág, oldal zsebes és a derekánál húzott.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 20:57
. Női rövidnadrág 42-es - Jelenlegi ára: 500 Ft

Ghose, Aruna: Brazília - Jelenlegi ára: 6 715 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! BrazíliaA könyv listaára: 7900 Ft. Leírás:
A sorozat legújabb kötete Dél-Amerika legnagyobb országának felfedezéséhez nyújt segítséget az utazónak. A lélegzetelállító tájakkal és különleges élővilággal büszkélkedő Brazília népe szintén rendkívüli változatosságot mutat: az indián őslakossággal elsőként portugálok, majd feketék, később európai, japán, közel-keleti országok népei keveredtek, mely révén létrejött egy etnikailag, kulturálisan és vallásilag is meghatározhatatlan nép, melynek mindazonáltal karakteres jelleget ad a karneválok, a labdarúgás, a zene és a tengerparti ünnepelések iránti rajongás hangulata. A most megjelenő útikalauz bevezetőjében elsőként megismerjük az ország történelmét, földrajzát, klímáját, élővilágát, népességét stb. A kötet fő részében az öt nagy régió (Dél, Dél-Kelet, Észak, Észak-Kelet, Közép-Nyugat) szerint olvashatunk az országot alkotó államok nevezetességeiről. A kiadvány harmadik részében találjuk a szállással, vendéglátással, szabadidős tevékenységekkel kapcsolatos információkat, végül a közérdekű tudnivalókról olvashatunk. A számos színes fényképet felvonultató, igényesen kivitelezett kiadvány azoknak az utazóknak ajánlható, akik lényegretörő, praktikusan forgatható útikalauzra vágynak. ISBN: 978-963-9825-18-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 715 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 19:55
. Ghose, Aruna: Brazília - Jelenlegi ára: 6 715 Ft

2011. május 30., hétfő

Régi fa tintaitatós - Jelenlegi ára: 990 Ft

Régi fa tintaitatós
 
Postaköltség: a mindenkor aktuális postai díjszabás szerint
Szállítás:
Amint a számlámra érkezik az összeg (vételár+postaköltség), általában másnap, de
legkésőbb két munkanapon belül postára adom a terméket.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 17:29
. Régi fa tintaitatós - Jelenlegi ára: 990 Ft

MAXELL UR 60 KAZETTA - Jelenlegi ára: 200 Ft

Bontatlan,  
Postázom ha kell.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 15:27
. MAXELL UR 60 KAZETTA - Jelenlegi ára: 200 Ft

Hercules LOCARNO 26" túra kerékpár Top áll. - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

HERCULES  minőségi UNISEX  vázas túra kerékpár nagyon - nagyon újszerű állapotban  !   26" kerekek , 3 sebességes Tornádó agyváltó , alacsony vázmagasság , gyönyörű csillogó krómok , hibátlan  karc mentes állapot ,   szoknyavédő , teljes világítás , erős csomagtartó stb.   !!!!


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 13:12
. Hercules LOCARNO 26" túra kerékpár Top áll. - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

1 db szalvéta - tyúkok - Jelenlegi ára: 45 Ft


1 db NORMÁL méretű szalvéta
A keret és a felirat a szalvétának nem része, csak a fotón látható!
Személyes átvétel: Csak a Saját oldalamon megadott feltételekkel lehetséges!!!!! ! Elvinni nem tudom sehová, légyszi ezt ne is kérd. Köszönöm szépen a megértésedet!
A POSTAI DÍJSZABÁS MEGVÁLTOZOTT!
A postaköltséget az új díjszabás szerint kalkuláljátok!
Utánvéttel és előre nem postázok!!
Köszönöm!
A szalvétáimról készült képeimet, ne használjátok fel saját aukció indításakor! Én sem teszem a tieddel!
K Ö S Z Ö N Ö M!
SZERZŐI JOGVÉDELEM: Az Angelina2006 néven futó aukciók felületein található ÖSSZES adat, KÉP Angelina2006 tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása és tudta nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után. Mindez érvényes a már korábban elmentett és "elspájzolt" képek felhasználására is! Mindazok, akik a figyelmeztetés ellenére továbbra is felhasználják Angelina2006 képeit, vállalják annak jogi következményeit is! 2008. 09. 12.
2011. január 1-től: a postaköltség, sima-ajánlott levélként! 345, -(természetesen ez csak néhány darabra vontakozik, ha többet vásárolsz, úgy a súly függvényében változik a postaköltség, melyet a Saját oldalamon, vagy a www. posta. hu weboldalon megtalálsz! )
http: //posta. hu/kepek/upload/2010-12/2011_tarifatabla_HU. pdf
Vásárlásod végeztével, korrekt módon elkészített, pontos elszámolást készítek, melyet E-mail-ben megküldök!
Magánaukció, számlát nem áll módomban kiállítani! Megértésedet köszönöm!
Angelina



Jelenlegi ára: 45 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 11:45
. 1 db szalvéta - tyúkok - Jelenlegi ára: 45 Ft

Joe,XS-s méretű,fekete csajos pulcsi - Jelenlegi ára: 100 Ft

Üdvözöllek!
Eladásra kínálom ezt a gyönyörű, fekete, csajos pulcsit! Nézd a mért adatokat! Az ujja apró csipkével díszített.
Bármilyen kérdésedre szívesen válaszolok!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 11:18
. Joe,XS-s méretű,fekete csajos pulcsi - Jelenlegi ára: 100 Ft

SZÉP TAVASZI kislány RUHA 116 os Kötényes - Jelenlegi ára: 450 Ft

Tavaszi RUHAVÁSÁR!!!
Eladó a képeken látható tündéri kislány
virágos- csipke galléros, kötényes ruhácska
85% pamut anyagú
116 os méretben
Ha időd engedi nézd meg a többi termékemet is


Jelenlegi ára: 450 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 08:54
. SZÉP TAVASZI kislány RUHA 116 os Kötényes - Jelenlegi ára: 450 Ft

Ed Hardys fekete nyári vagány sapka TUTTI!!! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Ed Hardy fekete nyári simlis sapka.
Nagyon nagyon jól néz ki!!!!!
Hátul állítható a mérete.
Itt a kirándulások, nyaralások, strandolások ideje.... kihagyhatatlan kelléke a nyárnak!!!
Személyes átvétel Dunakeszin és Budapesten a II. kerületben a Mamuthoz közeli irodaházban!!
Nézd meg a többi termékeimet is, sok jó dolgot találsz, jó licitálást, vásárlást!!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 06:48
. Ed Hardys fekete nyári vagány sapka TUTTI!!! - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Delahaye, Gilbert : Márti jelmezbálba megy - Jelenlegi ára: 875 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Márti jelmezbálba megyA könyv listaára: 950 Ft. Leírás:
A francia meseírók rejtett sorozatának főszereplője a kiskamasz Márti, akinek ezúttal óriási kérdésben kell döntenie: milyen jelmezt öltsön a bálba igyekezve? A kiskutyájának és Bajuszkának, a macskának hiába teszi föl a kérdést: tündér legyen-e vagy bohóc, pásztorlány vagy esetleg fagylalttölcsér. Pepétől és a kiscicától válasz nem érkezik. Így kerül az ügy Hortenzia néni elé, aki nem akármilyen varrónő: műhelye tele van különleges ruhákkal, mókás öltözékekkel, bohókás kalapokkal. Aki fénylő szentjánosbogár, pipacs, pillangó, netán nárcisz akar tenni, hozzáfordul. Hogyan születik meg Márti varázslatos jelmeze, a zöld levélszoknya, a sárga szaténszirmokból a kalap? Miként varázsol Hortenzia néni egy másik jelmezt is a kislánynak, a rózsaszín tulipán jelmezét? S vajon mi lesz a jelmezek sorsa? Egy váratlan bonyodalom, kellemetlen félreértés nyomán beborul az ég a bálba készülő kislány fölött, de szerencsére hamar elvonulnak a felhők, és Márti öröméből jut Pepének, no meg Bajuszkának is. Kedves, szép meséskönyv, telis-tele rejtett, igencsak megszívlelendő tanulságokkal - a 8-10 évesek okulására. ISBN: 963-684-272-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 875 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 05:41
. Delahaye, Gilbert : Márti jelmezbálba megy - Jelenlegi ára: 875 Ft

Marsotto, Aurora: Egy új csillag - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Egy új csillagA könyv listaára: 1999 Ft. Leírás:
Miután Viola sikeresen átjutott a Művészképző szigorú felvételijén, megkezdheti próbahónapját az intézményben. Az előtte álló négy és fél hétnek komoly tétje van, hisz ha minden jól megy, akkor megnyílik előtte a rivaldafénybe vezető út. Leendő osztálytársaival, Rebeccával, Aikóval, Didível és Jenniferrel együtt elfoglalják kollégiumi szobájukat, másnap pedig megkezdődik a tanítás. A délelőtti, normál iskolai órákon a balettosok egy osztályba kerülnek az énekesekkel és zenésztanoncokkal, ám a délutáni táncórákat csak egymással töltik. .. A fekete-fehér képregényszerű illusztrációkkal kiegészített kötet a tíz-tizennégy éves lánykák olvasmánya. ISBN: 978-963-245-324-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 01:05
. Marsotto, Aurora: Egy új csillag - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Billentyűzet, Nokia N79, gyári, fehér - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Üzletünk szabadság miatt az alábbi időszakban ZÁRVA tart!
2011. május 26 - május 31.
Ebben az időszakban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Billentyűzet, Nokia N79, gyári, fehér
Cikkszám: 24356
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere lehetséges, de csak a piaci ár 50%-áért! A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre a garancia 1 hónap!
A szerviz alkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről! Személyes átvétel:
Budapest, 4. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A szállítási és garanciális feltételek résznél mindig megtalálja az érvényes szállítási díjakat.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
N79
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM34349


Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Az aukció vége: 2011-06-17 00:00
. Billentyűzet, Nokia N79, gyári, fehér - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Gomb, Nokia 7650, gyári, belső bekapcsoló gomb - Jelenlegi ára: 420 Ft

Üzletünk szabadság miatt az alábbi időszakban ZÁRVA tart!
2011. május 26 - május 31.
Ebben az időszakban a postai feladás és a személyes átvétel is szünetel.
KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Gomb, Nokia 7650, gyári, belső bekapcsoló gomb
Cikkszám: 3528
Gyártó: NOKIAFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A tartozékokat a megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere lehetséges, de csak a piaci ár 50%-áért! A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre a garancia 1 hónap!
A szerviz alkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről! Személyes átvétel:
Budapest, 4. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 390. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 990. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 990. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 500. - Ft.
A szállítási és garanciális feltételek résznél mindig megtalálja az érvényes szállítási díjakat.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról. EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
7650
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig990. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 500. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM32470


Jelenlegi ára: 420 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 23:33
. Gomb, Nokia 7650, gyári, belső bekapcsoló gomb - Jelenlegi ára: 420 Ft

tündéri úszódressz -9-12 hó -80 cm - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bhs Baby tündéri úszódressz.
9-12 hónaposnak. /80 cm /
Nézz szét nálam, sok játék, babaruha, falmatrica!
Személyes átvétel: IV. ker, Újpest kp-tól pár percre, kérésre postázom is természetesen. Pontos postaköltséget aukció végén tudok mondani, természetesen lemérem, ha valaki közben szeretné tudni.
Postázás 2 napon belül, ha nagyon sürgős, kérlek, jelezd külön!
Kérlek, akkor licitálj, ha 4 napon belül utalni tudsz, ha ez gond, kérlek, licitálás előtt jelezd!
Termékek összevárásának nincs akadálya, de max. 2 hétig szeretnék várni utalás nélkül.
1Ft-os leütések esetén nem tárolom a termékeket 3 hétnél tovább! A megértést köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 22:13
. tündéri úszódressz -9-12 hó -80 cm - Jelenlegi ára: 1 Ft

extra pörgős horgolt eszméletlen 92-98 - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

HOSSZA: 56cm
HÓNALJ ALATT: 24-29CM
dereka: 24-29cm
álomszép: )



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-16 20:42
. extra pörgős horgolt eszméletlen 92-98 - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Adidas férfi 100% pamut hímzett poló M - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

2kg-ig 960ft-ért tudok postázni ajánlott levélként.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 19:28
. Adidas férfi 100% pamut hímzett poló M - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

2011. május 29., vasárnap

Ezüstözött nyaklánc EBÜL 03 - Jelenlegi ára: 1 Ft


@page { margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0. 21cm }
A: link { so-language: zxx }
@page { margin: 2cm }
P { margin-bottom: 0. 21cm }
A: link { so-language: zxx }
Ezüstözött nyaklánc.
A méretek a fotón láthatók.
A lánc hossza: 42cm
További 1 Ft--ról indított aukcióim !



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 18:49
. Ezüstözött nyaklánc EBÜL 03 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hyundai Benzines Fűnyíró 4,0LE 135ccm AKCIÓ 29990 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Hyundai 
Benzinmotoros Fűnyíró
4, 0LE
135 cm3
40cm vágásszélesség
Teljesen új, bontatlan dobozban
AKCIÓ
csak 29990Ft-ért
Műszaki leírás:
-4, 0LE  (3kW)
-teljesítmény: 2500W
-fordulatszám: 2100 ford / perc (alap)
-vágásszélesség: 40cm
-vágásmagasság: 20mm - 50mm
-motorolaj: 600ml SAE30
-fűgyűjtő kapacitás: 55liter
-hangnyomás: kisebb mint 96dB(A)
-motor indítás: berántós
-üzemanyag tartály: 1, 5L
-olaj tartály: 0, 6L
-motor típusa: 4-ütemű 
-köbcenti: 135 ccm
-súlya: 17kg
-Személyesen azonnal átvehető Budapesten, szombat vasárnap is.
-990Ft Postai előreutalás esetén
-1690Ft utánvéttel


Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 17:25
. Hyundai Benzines Fűnyíró 4,0LE 135ccm AKCIÓ 29990 - Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Next Supercute pamut szoknya 152-es 2008/12 - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kényelmes gumis derékkal



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 16:39
. Next Supercute pamut szoknya 152-es 2008/12 - Jelenlegi ára: 500 Ft

3 db új pamut rövid nadrág (68) - Jelenlegi ára: 990 Ft


Csak a sötétebb kéket hordtuk, de az is szép állapotban van.
A másik kettő teljesen új!
Posta saccolt!! Egyeztessünk!!!


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 15:33
. 3 db új pamut rövid nadrág (68) - Jelenlegi ára: 990 Ft

Csillogós Bikini Fehér Fekete vagy Kék szinekben - Jelenlegi ára: 4 550 Ft

uj, nem hasznalt bikini elado
Feher, Fekete vagy kek szinben valaszthato
Egy meret, S-M-es, a felso resze pedig 70-75-os mellmerethez jo.
Angliabol kuldom a posta 490ft legipostaval, az ajanlas plusz 520ft. Szallitasi ido kb 1, 5het!


Jelenlegi ára: 4 550 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 14:40
. Csillogós Bikini Fehér Fekete vagy Kék szinekben - Jelenlegi ára: 4 550 Ft

ÚJ! 2db cuki h ujjú unisex baby body 0-3hó - Jelenlegi ára: 700 Ft

ÚJ! 2db cuki h. ujjú baby unisex body 0-3hó
Az egyik hófehér kicsi mintával, a másik végig mintás nagyon édik!: o)
Méretek: váll-ülep 32, sz 19, ujja válltól 19, 5  
posta ajánlva: 420. -


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-05 13:25
. ÚJ! 2db cuki h ujjú unisex baby body 0-3hó - Jelenlegi ára: 700 Ft

Enzo női melegítő felső S 36 ÚJSZERŰ! RETRO - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Enzo női melegítő felső S 36 ÚJSZERŰ állapotban!
Egyedi, igazi RETROS darab!
VILLÁMÁRAS VÁSÁRLÁSNÁL AJÁNDÉK A POSTAKÖLTSÉG!
Anyaga: 80% poliészter, 20 % pamut
Belül puha pamut felület.
Újszerű állapotban!
Talán 2x ha volt használva, sajnos kihíztam! : -(
Egyetlen hibája: a jobbos zsebnél halvány, kb. körömnyi folt. Felvéve nem is látszik, csak közelről picit.  
Még a mosócímkén sem látszik kopás.
Szólj bátran ha kérdésed van, szívesen mérek és töltök fel új képet! : -)


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-06-09 11:55
. Enzo női melegítő felső S 36 ÚJSZERŰ! RETRO - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

H&M zöld halász naci 128-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

Gyönyörű állapotú.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-09 10:30
. H&M zöld halász naci 128-as - Jelenlegi ára: 1 Ft

Ed Hardy lila, koponyás pénztárca - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Lila, koponyás pénztárca
Nagyon szép ajándék szülinapra, névnapra.
Személyesen is átvehető Dunakeszin, vagy  Budapesten a II. kerületben a Mamuthoz közeli üzletházban.
Nagyon jól néz ki, mint a képek is mutatják,
igazi nyári divat darab!!!!
Van helye aprópénznek, íratokna, papíroknak, patentos.
Nézd meg a többi termékeimet is, sok jó dolgot találsz, jó licitálást vásárlást.



Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 08:51
. Ed Hardy lila, koponyás pénztárca - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Crystal Nails Porcelánpor - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Crystal Clear, Master Powder
átlátszó, krémes állagú, kicsit gyorsabb kötésű por.
Kevés hiányzik belőle, talán a képen is látszik.  
(új ár: 2. 730, -)


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 06:30
. Crystal Nails Porcelánpor - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Samsung S8500 Wave - Jelenlegi ára: 61 900 Ft

MOBILBAN IS A LEGNAGYOBB! Gyors HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 30. 000 Ft felett INGYEN! Új és használt mobiltelefonok adás-vétel , szervizelés! ---------------------------------------------------------------Kérjük telefon esetén megrendelésnél érdeklődjön , hogy jelenleg van e raktáron a választott szín! Az akciós árat cégünk a készlet ereéig garantálja, mivel számos helyen jelenik meg hirdetésünk, így kérjük leütés előtt érdeklődjön az aktuális készletről! Megértését köszönjük! Amennyiben munkanapon 16h-ig (előzetes egyeztetést követően) leüti a terméket, úgy még akár aznap lehetősége nyílik a személyes átvételre budapesti üzletünkben, vagy ahogy kapacitásunk engedi Budapesten DÍJMENTESEN mihamarabb kiszállításra kerül. Vidéki címre a RoyalSprint futárszolgálat kézbesíti a csomagot, melyet átvételkor kell egy összegben kifizetni, ezt leghamarabb másnapi munkanapra tudjuk garantálni.
Ennek díja: 30. 000 Ft alatti rendelés esetén 1. 500 Ft
30. 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENESA fizetés, készpénzzel, vagy előre utalással történhet, illetve budapesti üzletünkben, személyes átvételkor lehetőségük nyílik bankkártyával való fizetésre is, ám ebben az esetben az ár néhány százalékkal módosul. Kérjük, amennyiben nem a készpénz fizetési formát választaná a részletekről érdeklődjön! Cégünk jogosult az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. Törvény 48 § alapján különbözeti adózás szerint adózni. Készülék leütése esetén engedje meg, hogy ajánljak néhány használathoz szinte nélkülözhetetlen kiegészítőt:
Kijelző védő fólia
Memória kártya
Gépkocsi töltő
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy kérem tekintse meg további termékeinket!


Jelenlegi ára: 61 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 04:55
. Samsung S8500 Wave - Jelenlegi ára: 61 900 Ft

Szalay Éva: Gyümölcsös sütemények - Jelenlegi ára: 1 670 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Gyümölcsös süteményekA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Harminckilenc finomabbnál finomabb receptet tartalmaz ez a gyönyörű, ínycsiklandó fotókkal illusztrált szakácskönyv. Négy fejezetre osztva rendszerezték a recepteket: a Sütemények fejezetben minden napra és alkalomra találhatunk ötletet, a Torták címűben kivételes alkalmak édességeit gyűjtötték össze, külön témakör a gyümölcslepényeké, és kiadós tepsis édességek leírását olvahatjuk a negyedikben. A receptek ötvözik a tradicionális, bevált ízeket a rafinériával, így az őszibaracklepényt tejszínes mandulakrémmel tálalhatjuk, a szilvás süteményt szezámmaggal szórhatjuk meg, és éppen itt az ideje a citromos cseresznyelepény vagy a mákos ribizlitorta elkészítésének! A könyv elején a különféle gyümölcsökkel foglalkozó tanácsadó olvasható, a végén pedig betűrendes mutató található. ISBN: 978-963-9485-37-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 670 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 02:01
. Szalay Éva: Gyümölcsös sütemények - Jelenlegi ára: 1 670 Ft

Tok Nokia gyári tok univerzális kék álló CP-513 - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

  Termék információk
Tok Nokia gyári tok univerzális kék álló CP-513
Eredeti NOKIA termék
Kompatibilis készülékek:
Nokia: 1100, 1101, 1110, 1111, 1112, 1200, 1202, 1203, 1208, 1209, 1280, 1506, 1600, 1608, 1609, 1610, 1611, 1616, 1650, 1661, 1662, 1680 Classic, 1800, 2010, 2100, 2110, 2110i, 2220 Slide, 2300, 2310, 2323 Classic, 2330 Classic, 2600, 2600 Classic (Új változat 2008), 2610, 2626, 2630, 2650, 2652, 2660, 2680 Slide, 2690, 2700 Classic, 2710 Navigation Edition, 2720 Fold, 2730 Classic, 2760, 3100, 3109 Classic, 3110, 3110 Classic (új kiadás 2007), 3110 Evolve, 3120, 3120 Classic, 3200, 3205, 3208, 3210, 3220, 3230, 3250, 3300, 3310, 3330, 3320, 3360, 3410, 3500 Classic, 3510, 3510i, 3555, 3600 Slide, 3610 Fold, 3650, 3660, 3710 Fold, 3720 Classic, 3806, 5000, 5030 XpressRadio, 5070, 5100, 5110, 5130 XpressMusic, 5140, 5140i, 5200, 5210, 5220 XpressMusic, 5228, 5230, 5233 | 5228, 5300 XpressMusic, 5310 XpressMusic, 5320 XpressMusic, 5330 XpressMusic, 5500 Sport, 5510, 5530 XpressMusic, 5610 XpressMusic, 5630 XpressMusic, 5700 XpressMusic, 5730 XpressMusic, 5800 Navigation Edition, 5800 XpressMusic, 6020, 6021, 6030, 6060, 6070, 6080, 6085, 6086, 6100, 6101, 6102, 6103, 6110, 6110 Navigator (új kiadás 2007), 6111, 6120 Classic, 6121 Classic, 6124 Classic, 6125, 6131, 6133, 6136, 6150, 6151, 6170, 6210, 6210 Navigator (Új változat 2008), 6212 Classic, 6216 Classic, 6220, 6220 Classic (Új változat 2008), 6230, 6230i, 6233, 6234, 6250, 6260, 6260 Slide, 6267, 6270, 6280, 6288, 6290, 6300, 6300i, 6301, 6303 Classic, 6303i Classic, 6310, 6310i, 6330 XpressMusic, 6500 Classic, 6500 Slide, 6510, 6555, 6600 Fold, 6600 Slide, 6600i Slide, 6610, 6610i, 6620, 6630, 6650, 6650 Fold, 6670, 6680, 6681, 6700 Classic, 6700 Slide, 6710 Navigator, 6720 Classic, 6730 Classic, 6760 Slide, 6790 Surge, 6800, 6810, 6820, 6822, 7020, 7070 Prism, 7100 Supernova, 7110, 7200, 7210, 7210 Supernova, 7230, 7250, 7250i, 7260, 7270, 7280, 7310 Supernova, 7360, 7370, 7373, 7380, 7390, 7500 Prism, 7510 Supernova, 7600, 7610, 7610 Supernova, 7650, 770, 7700, 7710, 7900 Crystal Prism, 7900 Prism, 8110, 8210, 8250, 8310, 8600 Luna, 8800, 8800 Arte, 8800 Carbon Arte, 8800 Gold Arte, 8800 Sapphire Arte, 8800 Sirocco, C3-00, C5-00, C6-00, E50, E51, E52, E55, E60, E61, E61i, E62, E63, E65, E66, E70, E71, E72, E73 Mode, E75, N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N78, N79, N8, N80, N81, N81 8GB, N82, N83, N85, N86, N90, N900, N91, N91 8GB, N92, N93, N93i, N95, N95 8GB, N96, N97, N97 mini, X2-00, X3, X5-01, X6, X6 16GB, X6 32GB, X6 8GB
SS48176
-vege- SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK FELJEBB A "SZÁLLÍTÁSI ÉS GARANCIÁLIS FELTÉTELEK" MENÜPONTRA KATTINTVA TALÁLHATÓ! A licitálást után a Vatera automatikusan elküldi az kifizetéssel kapcsolatos információkat! Kérjük figyelmesen olvassa végig!
Ha nem kapna ilyen e-mailt kérjük jelezze nekünk e-mailben.
Tekintse meg további termékeinket!   Kattintson ide! Minden ami mobil! Ha termékeink között nem találja a terméket amit éppen keres írjon bátran!
Szerviz és mobiltelefon alkatrészek, kiegészítők akár rendelésre is. Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el alábbi feltételeinket! Általános feltételek
Termékeink értékesítése minden esetben számlával és jótállással történik.
Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Fizetési feltételek
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához.
A fizetési információk elküldése után, amennyiben a kifizetés banki utalással vagy befizetéssel történik kérjük, hogy maximum 5 munkanapon belül fizesse meg a termék ellenérték és postaköltségét a megadott bankszámlára. Ellenkező esetben a termék újra aukcióba kerül és az aukciót negatív értékeléssel kivétel nélkül lezárjuk.
  Postázás, csomagküldés
A termék ára és a postaköltség utalását követő 1 munkanapon belül postára adjuk a vásárolt terméke(ke)t. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-5 munkanap.
A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban meghatározott 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. A vásárlással elfogadja feltételeinket! Raktárkészletünk naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén.
Így előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését.
Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért felelősséget nem vállalunk!
Egyes termékeknél a termékhez tartozó fotó eltérhet a valóságtól.
Vásárlását köszönjük!
- StartGSM -
 


Jelenlegi ára: 2 390 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 23:59
. Tok Nokia gyári tok univerzális kék álló CP-513 - Jelenlegi ára: 2 390 Ft

2011. május 28., szombat

Mendelssohn, Moses: Phaidón - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! PhaidónA könyv listaára: 1790 Ft. Leírás:
Az európai és azon belül a zsidó felvilágosodás (az ún. hászkálá) kiemelkedő alakja volt a német filozófus, Lessing barátja, Moses Mendelssohn. Legjelentősebb filozófiai művét, a Platón nyomán született, és 1767-ben megjelent Phaidónt veheti kézbe ezúttal, első ízben magyarul az olvasóközönség egy népszerű kiadás formájában, kiegészülve a szerző előszavával, valamint az 1768-as második és 1769-es harmadik kiadás függelékével. Az életrajzi kronológiával és szerkesztői jegyzetekkel kiegészített műhöz Rathmann János írt utószót, amelyben ismerteti a mű keletkezéstörténetét, koncepcióját, filozófiatörténeti kontextusát, hangsúlyozva, hogy Mendelssohn három részből álló dialógusában, melyben a lélek halhatatlansága mellett érvel, arra kereste a választ, hogy miként Rathmann János Mendelssohnt idézi vajon milyen indoklással tudná egy Szókratész napjainkban barátainak bizonyítani a halhatatlanságot? Ezért van az, hogy bár Mendelssohn e fontos és a berlini felvilágosodás képviselői számára napi vita témáját képező kérdést az első dialógusban szorosan Platón nyomán (a platóni Phaidónt átírva) fogalmazza meg, ám a továbbiakban az eredeti műtől fokozatosan eltávolodva, egyre inkább kora bölcselőinek eszméiből, főként az általa nagyra tartott Leibniz gondolataiból merítve, az első részben felvetett problémákat a felvilágosodás kérdésfeltevéseinek tükrében: az ésszerűség és a természetesség, a polgár rendeltetését firtató morális alapállásából gondolta tovább. A filozófiatörténeti jelentőségű művet érdemes a szakembereken túl a téma iránt érdeklődő művelt nagyközönség figyelmébe is ajánlani. ISBN: 963-7052-45-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 22:32
. Mendelssohn, Moses: Phaidón - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Oz, Ámosz: Hirtelen az erdő mélyén - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hirtelen az erdő mélyénA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A neves izraeli író, Ámosz Oz, akit évek óta a Nobel-díj várományosai között emlegetnek, ezúttal egy felnőtteknek és gyermekeknek szóló, varázslatos atmoszférájú mesével jelentkezett. Misztikuma mellett is fájdalmasan reális a történet alaphelyzete: a hegyekkel és erdőkkel körülvett, a civilizációtól elszigetelt falucskából már sok éve eltűntek az állatok. A felnőttek még emlékeznek rájuk, olykor-olykor a fülükbe cseng még a gyermekek számára már ismeretlen nyerítés, bégetés, röfögés, ugatás és az ezerféle madárdal. A kérdésre azonban, hogy hogyan történhetett meg mindez, csak konok hallgatás a válasz. Először Nimi, a szeleburdi kisfiú indul el az erdőbe, hogy kiderítse a titkot, de nyerítőkórral megfertőzve tér vissza, így nem tud beszámolni arról, mit is látott odakint. Két osztálytársát, Maját és Matit azonban nem hagyja nyugodni a rejtély, ezért ők is elindulnak az erdő mélyére. Sok rémületes és szépséges kaland után végül találkoznak a rettegett hegyi ördöggel, Nahival, aki feltárja előttük a régmúlt titkait. A gyerekek ráébrednek: nem a gonosz szellemnek, hanem a lent élő emberek szívének kell megváltoznia, hogy az állatok és velük az őszinte, gúny és megvetés nélküli szeretet visszaköltözhessen a faluba, ahol mindenki az ismeretlentől való félelem foglya, s inkább a felejtésre nevelnek minden gyermeket, ahelyett hogy megpróbálnák visszaszerezni egykori életüket. ISBN: 978-963-07-8340-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 20:25
. Oz, Ámosz: Hirtelen az erdő mélyén - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Extra méretű divatos rövid nadrág. - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


COLLECTION
Eladó a képen látható  BIG nadrág.
Minőségi darab.
100% pamut.
Tekintsd meg a többi szép termékeimet is.


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 19:25
. Extra méretű divatos rövid nadrág. - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Krups IL Caffe presso 865 Kávé és tea főző - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Eladó a képen látható használt, de tökéletesen működő Krups kávé és tefőző.
1640 wattos. Külön víztartállyal rendelkezik mind a teafőző és a presszó kávéfőző rész is.
Gőzölő funkciója is van. Frissen vízkőtlenítve.
A kávéfőzőhöz tartozó kávékiöntő sajnos eltört, de kárpótlásul adunk hozzá egy 2 dl-es termo bögrét, fedővel. Csepegtetőtálcájának fedele levehető, könnyen tisztítható.
A teafőző melegentartó tálcáján minimális kopás látható.
Mindkét rész külön kapcsolóval kapcsolható.
Minden kérdésre szívesen válaszolok!



Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 17:54
. Krups IL Caffe presso 865 Kávé és tea főző - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

NIKE 152-ES KAPUCNIS,PAMUT - Jelenlegi ára: 1 Ft

ELADÁSRA KÍNÁLOM EZT A RÓZSASZÍN NIKE  PAMUT, TÖKÉLETES, KAPUCNIS FELSŐT.
SŐT!
TOVÁBBI SZÉP ÉS IGÉNYES HOLMIK A KÉSZLETEMBEN!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 16:15
. NIKE 152-ES KAPUCNIS,PAMUT - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nerf Barrel Break IX-2 szivacslövő - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdvözöllek az aukción
Az aukció tárgya egy Nerf Deploy CS-6 szivacslövő fegyver
kétcsövű Nerf puska, így a támadás még hatékonyabb, a tetején lőszertartó hiányzik
A töltények puha szivacsból készültek, nem balesetveszélyesek
kb 45 cm hosszú
az összes lőszer megvan hozzá, de az egyik egy kicsit nyomott
Ajánlott életkor: 5 éves kortól
Video itt: http: //www. youtube. com/watch? v=QBk1qyCJT0s&feature=related
Kérlek figyelmesen olvasd el a saját oldalamon leírtakat, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok
Aukciót nem zárok le, ne is kérjétek!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 15:26
. Nerf Barrel Break IX-2 szivacslövő - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bélelt mellény 80-as - Jelenlegi ára: 500 Ft

Világoskék 80-as zippzárasbélelt mellény. Használt, jó állapotú. Nem foltos, nem szakadt, a nyaknál a bélés kicsit kibolyhosodott. Elől két zsebbel.
Szélesség: 35 cm
Hosszúság válltól lefelé: 31 cm
Bp. III. ker. személyesen vagy ajánlott levélben postázom. Utánvéttel csak pozitív minősítésű, megbízható vevőnek küldöm el.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 14:44
. Bélelt mellény 80-as - Jelenlegi ára: 500 Ft

Givenchy ange ou Demon Le Secret 100ML Fóliás Új - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Givenchy - Ange ou Demon Le Secret 100ML Fóliás, Új Női Parfüm.
A bolti ár töredékéért, a legkedvezőbb áron itt!
A képen látható termék kerül eladásra! Nem alternatív illat!!


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 13:30
. Givenchy ange ou Demon Le Secret 100ML Fóliás Új - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

116-os Ünneplős fehér blúz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

BLUESEVEN KIDS márkájú fehér ünneplős blúz, kislánynak.  
Csak postázni tudok!!
Köszi, hogy benéztél!!!



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 11:25
. 116-os Ünneplős fehér blúz - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Bioptron Pro nagylámpa 1 év garanciával, állvány - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Zepter Bioptron pro plusz nagylámpa11 cm lencseátmérővel, 10 perces időkapcsolóval, eredeti dobozában, 1 év teljeskörű személyes garanciával, összes papírjával és tartozékával,  részletes magyar nyelvű orvosi útmutatóval (ld. külön hirdetésemet) tökéletes esztétikai és műszaki állapotban eladó.
A lámpa ára állvány nélkül 95. 000 Ft, nagy gurulós állvánnyal: 115. 000 Ft.
A készüléket Budapestre és Észak-Dunántúlra díjmentesen el tudom hozni, máshová is megoldható a szállítás.


Jelenlegi ára: 90 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 09:57
. Bioptron Pro nagylámpa 1 év garanciával, állvány - Jelenlegi ára: 90 000 Ft

ÚJ! KÜLÖNLEGES HAJDÍSZ. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

ÚJ NEM HASZNÁLT, NAGYON KÜLÖNLEGES FÉSŰS HAJDÍSZ.
Porcelán virágokból, különleges gyöngyökből.
Több darabot is tudok küldeni.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 08:40
. ÚJ! KÜLÖNLEGES HAJDÍSZ. - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

kiságy + kókuszmatrac + fejvédő - Jelenlegi ára: 14 000 Ft


Eladó egy hibátlan kiságy, hozzá egy szintén hibátlan kókuszmatrac aminek levehető és mosható fehér huzata van. Valamint egy fejvédő aminek az a kis hibája hogy leszakadt az egyik kötője, de meg van.



Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-15 06:28
. kiságy + kókuszmatrac + fejvédő - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

EXIP alufelni 16" - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

EXIP márkájú (német) 16" alufelni eladó
paraméterei:
16x7J
4X100
ET42
fekete fényezéssel, kis hibával!!!


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 01:57
. EXIP alufelni 16" - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Gucci táska - Jelenlegi ára: 15 990 Ft


Szállítás:  a rendelést követően, a megfelelő összeg folyószámlára történő megérkezését követő 10 - 15 munkanap.



Jelenlegi ára: 15 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 23:51
. Gucci táska - Jelenlegi ára: 15 990 Ft

2011. május 27., péntek

Süsü, a sárkány 25 cm-es plüss - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

MEGÉRKEZETT A SÜSÜ, A SÁRKÁNY
25 CM-ES PLÜSS TERMÉK.
NAGYON SZÉP KIS AJÁNDÉK IS LEHET,
BÁRKI SZÁMÁRA.
A SÁL LEVETŐ A NYAKÁBÓL. Banki adatok: 10400913-86714955-53501005


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-05-25 22:42
. Süsü, a sárkány 25 cm-es plüss - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Joe Weider - Bill Reynolds : A testépítés bibliája - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Joe Weider - Bill Reynolds:
A testépítés bibliája
Vaskos kötet a testépítésről, használt, jó állapotban.
Postaköltség: 960 forint



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 19:00
. Joe Weider - Bill Reynolds : A testépítés bibliája - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fiú ruhacsomag 152-158 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó 8 részes  fiú ruhacsomag! Van benne márkás is!
FIGYELEM: Mosva, vasalva nincsenek! Pár folt, bolyhosodás előfordulhat amit a képen láthatsz is!
Kérlek nézz körűl nállam, sok 1ft-os aukcióm van, és ha többet vásárolsz, nyerhetsz a postán!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 17:58
. Fiú ruhacsomag 152-158 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kingmax 2GB DDR2 RAM 1066MHz - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Tisztelt Érdeklődő! A PCDiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kingmax 2GB DDR2 RAM 1066MHzLeírás:
Kingmax 2GB DDR2 RAM 1066MHzGarancia: 99 hónapVárható beérkezés: 1-2 napKínálatunkban több ezer új és használt számítástechnikai termék szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani.
Nézze meg őket most: PCDiszkont termékeiSzállítási feltételek:
Terméket nem számítunk be és nem cserélünk.
Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás előreutalás esetén, futárszolgálattal lehetséges.
A leütést követő 1-4 munkanapon belül kerül a termék a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 munkanapon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a termékért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni. Az átutalásra kapcsolatfelvételt követő 4 munkanap áll rendelkezésére.
Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő termékek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt termék közben elfogyott.
Készlethiány esetén, amennyiben a termék még beszerezhető, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. Ha a termék már nem beszerezhető, akkor helyettesítő terméket kínálunk fel.
A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot!
Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a PCDiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 17:10
. Kingmax 2GB DDR2 RAM 1066MHz - Jelenlegi ára: 6 690 Ft

Next álomszép virágos kislány tunika 2-3 év 98 cm - Jelenlegi ára: 790 Ft

 Álomszép Next kislány tunika eladó!
Méret:  2-3 év , 98 cm
Gyönyörű kis darab!
Nagyon lenge anyagú, csipkés spagettipántos, mindenhol virágokkal!
Mellnél elől gumírozott, hátul gombos!
Igazi kis hölgyes viselet!
Mindenkinek szívből ajánlom!


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 15:41
. Next álomszép virágos kislány tunika 2-3 év 98 cm - Jelenlegi ára: 790 Ft

Paládi József: Lila nőszirom - Jelenlegi ára: 790 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Lila nősziromA könyv listaára: 990 Ft. Leírás:
Az önálló kötettel néhány éve jelentkező novellista szikár hangú, életszagú történetekben idézi fel a közelmúlt, illetve a mában élő múlt kisemberi drámáit. Az egyik történet az 1956-os forradalom idején játszódik, és valójában egyetlen mozzanat: három ávós felakasztásának kinagyítása, míg egy másik történet tragikomikusan felel rá erre: a nyugdíjas munkásőrt a rendszerváltás idején annyira felbosszantja MDF-es szomszédja, hogy kézigránátot akar rádobni házára, végül azonban majdnem maga vész oda, amikor véletlenül felrobbantja a kerti klozetot. A címadó történet egy Kádár-kori vidéki család tragédiájáról szól. A feltaláló férjet egy haditechnikai újítása miatt hosszú külföldi kiküldetésre viszik, közben a kisgyermekkel magára maradt felesége a szomszéd elvált férfi iránt kezd vonzódni. A hazaérkező férj, aki jócskán megváltozott, későn döbben rá, mennyire elhanyagolta értékes asszonyát és a hatalom is csak kihasználta, kétségbeesésében öngyilkos lesz. A kemény diktatúra éveivel kezdődő kötet egy közelmúltbeli esemény, a 2007-es Kossuth téri tüntetés feldolgozásával zárul. A hiteles realizmus kedvelőinek ajánlható. ISBN: 978-963-08-0362-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 14:57
. Paládi József: Lila nőszirom - Jelenlegi ára: 790 Ft

WASHINGTON REDSKINS NFL REEBOK full cap - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó egy kifogástalan újszerű állapotú Washington Redskins baseball sapka (full cap) eredeti Reebok hátulján NFL logóval. Normál méret.



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 13:43
. WASHINGTON REDSKINS NFL REEBOK full cap - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Hatalmas fehér pelenkázó szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható hatalmas pelenkázószekrény.
Alul 4 fiók felül polcos szekrény.
Ebben minden elfér ami a kicsinek kell.
Méretek:
Magasság: 202
Szélesség: 75
Mélység: 92
Pelenkázó magassága: 96
Kérdezz bátran.
Hideg meleg étkezésit elfogadok.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-04 10:59
. Hatalmas fehér pelenkázó szekrény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Louis Vuitton öv , sötét, kockás , XL - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Louis Vuitton öv , sötét , kockás
Öv szélesség : 3, 5 cm
Legkisebb csatolható kerület : 95 cm ,   legnagyobb : 107, 5 cm
Postaköltség : 430 Ft



Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 08:15
. Louis Vuitton öv , sötét, kockás , XL - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Tommy Hilfiger rövid ujjú póló M-es - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Tommy Hilfiger rövid ujjú póló
Mellbősége: 44cm
Hossza: 64cm
Postaköltség ajánlva 600ft
Utánvéttel nem postázok!!!


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 07:12
. Tommy Hilfiger rövid ujjú póló M-es - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

62-es osztrák autóversenyzős melegítő együttes - Jelenlegi ára: 800 Ft

62-es méretű, szép állapotú melegítő együttes


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 06:00
. 62-es osztrák autóversenyzős melegítő együttes - Jelenlegi ára: 800 Ft

női felső, rövidujjú , női póló, - Jelenlegi ára: 1 Ft

Női,   M/L-es méretű rövid ujjú felső, zöldes színben, elöl mellrésznél megkötős, csinos kis darab : )
Még soha nem volt használva. A mellrésznél levő megkötő lenyomata meglátszik a hátulján, ennyi hibája van(a 4. képen látszik is), de az nem feltűnő, lehetséges, hogy el is lehet tüntetni, én nem próbáltam.
Teljes hossz: 63 cm
Mellbőség : 43 cm - 53 cm-ig
Derék gumis: 33 cm- 62 cm-ig
Kérlek nézd meg a szállítási feltételeket is! Köszi, hogy benéztél!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 05:00
. női felső, rövidujjú , női póló, - Jelenlegi ára: 1 Ft

Bianchi, Enzo: Nem vagyunk különbek - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nem vagyunk különbekA könyv listaára: 3199 Ft. Leírás:
A katolikus egyház életében mérföldkőnek tekinthető II. Vatikáni Zsinat utáni kihívások foglalkoztatják az ökumenikus szellemű Enzo Bianchi atyát, egy kis monasztikus testvéri közösség elöljáróját. Régóta megfogalmazódott szerzetesteológiai gondolatait összegzi meglehetősen vaskos kötetében, amelyben evangéliumi radikalitással beszél a szerzetesség és az egyház előtt álló utakról, lehetőségekről. A vallási vezetőt jellemző természetes alázatot sugalló cím jól jelzi a szerző spirituális hagyományokban gyökerezését, miközben figyelmét az antropológia legújabb eredményei és a posztmodern létforma teremtette új helyzetekre, adottságokra irányítja. Egy olyan világgal szemben, amelyet egyszerre fenyeget az arctalan tömeggé válás és az individualizmusba való bezárkózás, valóban jel lehet azon férfiak és nők tanúságtétele, () akiknek osztozáson alapuló közös élete a szentháromságos kommuniót beszéli el - írja egy helyütt. A 21. századi szerzetességről átfogóan gondolkodó szerző rövidítésjegyzékkel, valamint az idegen szavak és kifejezések magyarázatával kiegészített műve nem csupán egyházi berkekben számíthat érdeklődésre. ISBN: 978-963-9226-82-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:55
. Bianchi, Enzo: Nem vagyunk különbek - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Siró Béla: Királygyilkosságok a magyar törté - Jelenlegi ára: 985 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Királygyilkosságok a magyar történelembőlA könyv listaára: 1200 Ft. Leírás:
Koronás főnek lenni a középkori Európában nem csupán a hatalomról és a gazdagságról szólt, mindennapjaikat átszőtték a különféle kötelezettségek, ceremóniák, ráadásul a hatalomért vívott küzdelmek során személyük gyakran válhatott ellenséges hadak vagy vagy orgyilkosok célpontjává. Nem volt ez másként Magyarországon sem, mint azt a témát körüljáró kötet is bizonyítja. A sort az Álmos fejedelem szakrális meggyilkolásáról szóló elmélet nyitja meg, majd tragikus véget ért Árpád-házi uralkodóink sorsát ismerhetjük meg Orseolo Pétertől III. Andrásig. Ez utóbbi király az egyik példája azoknak a válogatásba bekerült személyeknek, akiknek erőszakos halála nem bizonyítható. A továbbiakban olvashatunk az Interregnum zavaros éveiről, Zách Felicián merényletkísérletéről, András herceg aversai meggyilkolásáról, II. (Kis) Károly tragikus végzetéről, de terítékre kerül első királynőnk, Mária sorsa is a Csele-patakba veszett II. Lajosig ívelő fejezetben. A harmadik részben az idő előtt eltávozott erdélyi fejedelmek kaptak helyet Báthory Istvántól az 1662-es nagyszőllősi csatában elesett Kemény Jánosig. A fekete-fehér képekkel illusztrált, ismeretterjesztő jellegű kötetben számos forrásrészlet olvasható, a végén részletes bibliográfiát találhatunk. ISBN: 978-963-596-728-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 985 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:10
. Siró Béla: Királygyilkosságok a magyar törté - Jelenlegi ára: 985 Ft

2011. május 26., csütörtök

Parkolóház - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Használt csak a parkolóházat tudom adni autók nem voltak hozzá azt miis úgy vettünk hozzá!
A matricák és a lift hiányzik! De autókázni vele így is tökéletes!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 21:18
. Parkolóház - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Samsung Galaxy Ace - Jelenlegi ára: 1 Ft

1 honapot hasznaltan.
Kaptam egy  optimus II t, ezert ezt eladom.
Masik telfont csak nagyon nyomott aron szamitok be, max tartaleknak.
Mindene megvan, garis, hibatlan, karcmentes.
Az egyik legjobb androidos telefon most a piacon.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 19:25
. Samsung Galaxy Ace - Jelenlegi ára: 1 Ft

A dilinyós tűzbarát - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A dilinyós tűzbarátA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Az ifjú magyar olvasók a 2010-es év végén ismerkedhettek meg a különleges nyomozócsapattal, amely egy tizenéves testvérpárból, Kopejka Laurából és Maxiból, valamint egy tizenhetedik arisztokrata kísértetből, Sódervári Sherlock báróból és elegáns szellem kutyájából Liliből áll. A két gyermek otthona a báró egykori kastélya, amelyből édesapjuk, a történész Kopejka Ervin igyekszik múzeumot csinálni. Újabb műtárgyak után vadászva utazik Bajorországba, ahol egy régi kolostorból átalakított hotelben száll meg gyerekei társaságában, akikre ezúttal új helyszínen várnak a kalandok. Természetesen különös barátaik is elkísér(tet)ték őket, így együtt nyomozhatnak a kolostor állítólagos szelleme, Sebastian, az őrült tűzkísértet után, akiben talán a jó öreg báró is lelki társra lelhet... A kilenc-tíz éves kortól ajánlható, fordulatokban bővelkedő, kedves és vidám ifjúsági regényt ezúttal is fekete-fehér rajzok illusztrálják. ISBN: 978-963-244-251-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 17:19
. A dilinyós tűzbarát - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Babakocsi KERÉK Szettek több féle - Jelenlegi ára: 500 Ft

Kerék szett eladó. Postázzuk is! A nagyobbik kerekek átmérője 23 cm a kisebbé 17 cm. A furatok 1 cm és 8mm. AZ ÁR 1DB KERÉKRE VONATKOZIK, A BOLYGÓSAK 1000FT!
Bármilyen szerelésben igyekszünk segíteni, kérdezz bátran!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 16:27
. Babakocsi KERÉK Szettek több féle - Jelenlegi ára: 500 Ft

szexy leopárdos magassarkú szandál, nagyon divatos - Jelenlegi ára: 1 Ft


nagyon szexy 37-es cipő eladó. magas sarok.
kérdéseidre készséggel álok.
nézd meg további termékeimet is.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 15:24
. szexy leopárdos magassarkú szandál, nagyon divatos - Jelenlegi ára: 1 Ft

Hitseker Mária: Mindentudás Egyeteme 2. - Jelenlegi ára: 6 150 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mindentudás Egyeteme 2. A könyv listaára: 7500 Ft. Leírás:
A nagy sikerű televíziós sorozat előadásainak kötetbe szerkesztett kiadásai közül a második kötetet ajánljuk az olvasók figyelmébe. Minden előadás anyaga után amelyek gazdag illusztrációkkal és a szerzők rövid életrajzával kiegészülve jelentek meg a magyar és idegen nyelvű irodalom listája található. A témákról a szakma elismert kutatói, akadémikusok, egyetemi tanárok tartottak előadást, akik arra törekedtek, hogy minden hallgatójuk egyebek közt a televízió előtt ülő, meglepően nagyszámú érdeklődő egyaránt megértse az általuk kutatott téma tömör összefoglalását. Többek között Palánkai Tibor, Schweitzer József, Vékás Lajos, Ormos Mária, Erdő Péter, Vissy Károly, Tringer László és mások tartottak előadást az Európai Unió, a történelem, a meteorológia, biológia, vallás, pszichológia, fizika, orvostudomány, genetika, technika, matematika területéről. A záró részben név- és tárgymutató, Contents és Summary található. A kötetet az olvasók széles körének, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt ajánljuk.
Az első kötet ismertetése: 200326007ISBN: 963-7168-05-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 150 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 13:55
. Hitseker Mária: Mindentudás Egyeteme 2. - Jelenlegi ára: 6 150 Ft

női csomag:-) - Jelenlegi ára: 1 Ft

sziasztok: -) eladó ez a női csomag annyiért amennyit ad valaki érte!!! én nem kívánok a továbbiakban foglalkozni a megmaradt ruha csomagokal
őblítésre szorulnak mert zsákolva vannak jó ideje---KÉRLEK UGY LICITÁLJ HOGY FOLT, -SZAKADÁS SAJNOS LEHETNEK A RUHÁKON.
A LEGTŐBB INKÁBB OTTHONI HASZNÁLATRA DE VAN BENE TŐBB DB AMIT MÉG MÁS HELYRE IS ALKALMAS
KÉRDÉSEKRE HA BÍROK SZÍVESSEN VÁLASZOLOK
NAGYJÁBÓL CSOMAG TARTALMA:.
-4DB NADRÁG 2 FARMER 30-31ES MÉRET EGY BARNA BÁRSONY CSIZMA-HALÁSZ NACI ÉS A 4EDIK FARMER NACI AZ ILYEN XL-XXL-ES LEHET
-ŐV, BAS BELL SAPKA, 2DB MELLTARTÓ, -LYUKACSOS KÉK ZOKNI V. MI-
-SOK RŐVID UJJU POLO DE CSAK OTTHONRA HOSSZU UJJU IS VAN  ÉS SOK APROSÁG


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 12:52
. női csomag:-) - Jelenlegi ára: 1 Ft

86-os Verdák rövidujjú poló - Jelenlegi ára: 700 Ft

Szép állapotban van, az elején lévő minta nem hibás.


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 11:43
. 86-os Verdák rövidujjú poló - Jelenlegi ára: 700 Ft

Reef papucs,strandpapucs (37-38) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Reef papucs, strandpapucs (37-38)


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 10:25
. Reef papucs,strandpapucs (37-38) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

46-os EWM Style szabású meseszép blúz-20% - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Most kedvezményesen 3 napig 2400ft helyett -20% levonásáva(-480ft) 1920ft-ért megvásárolhatod.
Rugalmas, elasztikus pamut-viscóse anyag.
Egyedi mellrész szabás, nagyon szép formát ad.
Csodaszép magában mintás az anyag.
Hibátlan, teljesen újszerű állapot.
mb. 2x56 cm alapban, és 2x62-ig is enged
hossz. 64 cm
legalsó szélesség. 2x58 cm alapban, és 2x64-ig is enged


Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 09:32
. 46-os EWM Style szabású meseszép blúz-20% - Jelenlegi ára: 1 920 Ft

Edina Ronay fekete extra sexi melltartó 36C - Jelenlegi ára: 200 Ft

2-szer használt Edina Ronay londoni divattervező fekete extra sexis csipkés, gyűrt díszítésű melltartója.
36C-s méretben.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 07:08
. Edina Ronay fekete extra sexi melltartó 36C - Jelenlegi ára: 200 Ft

Asus alaplap+proc+ház nézd meg megéri a lap miatt - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Eladó a képen látható félkonfig!
Alaplap: ASUS A8N-SLI Deluxe   (Dual PCI-Ex videokártya foglalat)
8db SATA
Proci: AMD ATHLON 64 2500+
ATX torony
Extra nagy ventillátor
(Mem, HDD CD Táp VGA chipset hűtés nincs)


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 06:37
. Asus alaplap+proc+ház nézd meg megéri a lap miatt - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Pozsony színház képeslap 1906 - Jelenlegi ára: 555 Ft


A képeken látható állapotban.    
futott
Kérem nézze meg a lap alján található galériában további termékkínálatomat.  
Sok 1 Ft. -os aukció is indul folyamatosan.
Több termék vásárlása esetén kedvezőbb lehet a postaköltség.
Licitálás előtt kérem olvassa el "ismerj meg" oldalamat ( i+ ikon).  Sok hasznos információt megtudhat.
Figyelem!!! Csak ajánlottan postázok.
Több termékem egyidejű vásárlásával kedvezőbb lehet a szállítási költség.  
Csomagolási és egyéb költség nincs, csak a valós postai díj.
A termékek összevárására max. 2 hétig van lehetőség.



Jelenlegi ára: 555 Ft

Az aukció vége: 2011-06-13 00:34
. Pozsony színház képeslap 1906 - Jelenlegi ára: 555 Ft

2011. május 25., szerda

Nyaklánc + ajándék füli eladó!! - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen látható ékszer szett!!! A nyaklánc hosszát az"L" betűt formázó medállal tudod állítani !
Bármilyen kérdésed van írj!!!
A postaköltség csak sacc, az aukció megnyerése után e-mailben mindent pontosan leírok!!


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-06-12 22:55
. Nyaklánc + ajándék füli eladó!! - Jelenlegi ára: 200 Ft

Russ papagáj - Yomiko, Parrot (02) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

21 cm magas.
(02)


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 21:56
. Russ papagáj - Yomiko, Parrot (02) - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Női fél cipő egyedi díszített 37-es - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Nagyon szép sötét barna fekete fél cipő, az elején egy arany masnival strasszkővel díszített.
belsőtalphossz 24. 2 cm
sarok 5 cm a sarkán is egy kis arany betéttel


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 19:26
. Női fél cipő egyedi díszített 37-es - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Tiszta selyem Zara M blúz most minden 1000 Ft - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Zara tiszta selyem blúz szép állapotban! Személyes átvétel: Oktogon, Kodály körönd!
Minden termékem saját és a családom ruhatára! Költözés miatt sok minden eladó!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 18:29
. Tiszta selyem Zara M blúz most minden 1000 Ft - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Palomino fehér kislányos poló 110 - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Hibátlan, újszerűnek is mondanám.
A képen a fehér poló, h: 40, szél: 29
Pontos postáját, majd csak a termék lemérése után tudom megmondani.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 17:29
. Palomino fehér kislányos poló 110 - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

3db szép pulóver - Jelenlegi ára: 800 Ft

3 db nagyon szép pulóver Kis fiúnak.   Inkább melegebb pulóver ősszel- télen. Nagyon szép állapotban, alig használt. 6-9 hónapos korig.
Bármi kérdés van nyugodtan irjatok én szívesen válaszolok. És nézzetek nállam körül lesznek fent sok baba ruhák jó áron : )


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-02 15:56
. 3db szép pulóver - Jelenlegi ára: 800 Ft

Cameron West: A Medici-tőr - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Reb Barnett, a hollywoodi kaszkadőr állandó veszélynek kitéve éli mindennapjait, csak hogy távol tartsa magától múltja rémálmait. Ám egy titokzatos telefonhívás kiszakítja a filmek illúzióvilágából. Olaszországba indul, és elszánt kutatásba kezd, amelyben mind a veszély, mind az erőszak dermesztően valódi. Reb az igazság köreit keresi, egy rejtjeles üzenetet, amelyet Leonardo da Vinci alkotott még a tizenötödik században. Ez vezetheti el a Medici-tőrhöz, amelynek ötvözete pihekönnyű és elpusztíthatatlan, így bármely fegyvergyártó képes lenne érte bármire. Reb számára a tőr az egyetlen kapocs, amely segíthetne felgöngyölíteni édesapa évekkel ezelőtti halálának gyanús körülményeit. Ám ha meg akarja fejteni a rejtvényt, magával Leonardóval kell szellemi párbajra kelnie.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 14:58
. Cameron West: A Medici-tőr - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Speedo fürdőruha 8 éveseknek - Jelenlegi ára: 800 Ft

Hibátlan úszódressz.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 13:56
. Speedo fürdőruha 8 éveseknek - Jelenlegi ára: 800 Ft

Wildcats tuti felső 116-122 - Jelenlegi ára: 200 Ft

Köszöntelek az oldalamon.
Rengeteg ruhát töltök fel a napokban, ha van kedved és időd nézz körül nálam.
Ha valamelyik ruhánál hibát találok jelzem a leírásban.
Posta költség minden esetben saccolt, pontosat a végén tudok mondani.
Mindenkit kérek az aukció lejárta után 1-2 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot vagy jelezze felém további licitálási szándékát!
Termék megvásárlása után kérek mindenkit 1 héten belül történjen meg az utalás, vagy még időben jelezzen felém mikor tud utalni.
Mindent meg lehet velem beszélni, csak szóljatok.


Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 13:00
. Wildcats tuti felső 116-122 - Jelenlegi ára: 200 Ft

Papp János: A gyümölcsök termesztése - Jelenlegi ára: 4 560 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A gyümölcsök termesztéseA könyv listaára: 4800 Ft. Leírás:
Az egyes gyümölcsfajták termesztésével ismerkedhetnek meg az érdeklődők a kétkötetes mű második könyvéből. A kiadvány az első kötetben közölt, termesztéssel kapcsolatos alapvető ismeretekre épít, így itt már csak az egyes fajokra jellemző speciális tennivalókról olvashatunk. A fejezetek elején áttekintést olvashatunk az adott növény hazai és világviszonylatban a termelésben elfoglalt szerepéről, majd ökológiai igényükről, az alany- és fajtahasználatról, a szükséges művelési rendszerről, az ültetvények ápolásáról. A hazánkban elterjedt, hagyományos fajták mellett olyan gyümölcsfélékről is találunk információt a műben, amelyek az utóbbi időben lettek jelentősek, illetve honosításuk folyamatban van. A következő fajokat tárgyalja a szerző: alma, körte, birs, őszibarack, kajszi, szilva, cseresznye, meggy, dió, mandula, gesztenye, mogyoró, szamóca, málna, szeder, ribiszke, köszméte, különleges gyümölcsök (áfonya, berkenye, bodza stb. ), déligyümölcsök. A kötet végén találjuk a felhasznált és ajánlott irodalom listáját. A szöveget fekete-fehér ábrák és táblázatok egészítik ki. ISBN: 963-286-284-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 560 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 11:19
. Papp János: A gyümölcsök termesztése - Jelenlegi ára: 4 560 Ft

Far Away Dreams parfüm akciós áron!!!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Eladó 1 db 50 ml-es Far Away Dreams parfüm!
Eredeti, nem használt, csak kiszállított termék!
A termék eredeti ára:  4900 Ft.



Jelenlegi ára: 1 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-31 10:26
. Far Away Dreams parfüm akciós áron!!!! - Jelenlegi ára: 1 600 Ft

RALPH LAUREN CHAPS ING 17-es(32,33) ELADÓ - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ RALPH LAUREN CHAPS ING ELADÓ!  17-es (32, 33) kb: L-es( kérésre mérek) EREDETI!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 09:35
. RALPH LAUREN CHAPS ING 17-es(32,33) ELADÓ - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

TU vékony farmer+Upsy Daisy polóval80-80os - Jelenlegi ára: 500 Ft

TU farmer+poló. Nadrág Hossz: 47cm, derék: 23-26 nyúlik. Bszh: 33cm. alja kicsit kopott.
Poló hossz: Váll: 30cm, Mell: 28cm.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 09:00
. TU vékony farmer+Upsy Daisy polóval80-80os - Jelenlegi ára: 500 Ft

Valentino bársonynadrág kék 8 év - Jelenlegi ára: 600 Ft

Használt termék nagyon szép állapotban.
Jó vastag anyagú, kényelmes nadrág.
Áraim nem a minőséget tükrözik, minden aukcióm hibátlan, nem agyon használt ruha. Aminek esetleg hibája van, azt mindig feltüntetem!!!
Kérlek nézd meg a többi aukcióm is, hisz ha több terméket vásárolsz postaköltséget spórolsz: )
Sőt ha legalább 5 terméket vásárolsz, a legolcsóbb ajándék!!!!



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 08:12
. Valentino bársonynadrág kék 8 év - Jelenlegi ára: 600 Ft

2011. május 24., kedd

Vagány pasis ing! 122-128 - Jelenlegi ára: 1 Ft


removed
Vagány pasiknak! Méret: 122-128
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-01 04:45
. Vagány pasis ing! 122-128 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új Tupperware Hello Kitty uzsidoboz - Jelenlegi ára: 900 Ft

Új Tupperware Hello Kitty uzsidoboz



Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-11 22:45
. Új Tupperware Hello Kitty uzsidoboz - Jelenlegi ára: 900 Ft

Hello Kitty napló - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Napló lakatra zárva. Személyes átvétel egyeztetéssel a keddi napokon 5 órától a Blahától 2 percre a Rákóczi úton.



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 21:57
. Hello Kitty napló - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eredeti ADIDAS bőr 40,5-e focicsuka gumi stoplis - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Eredeti ADIDAS boxbőr 40, 5-es műanyag stoplis cipő
Méret: 40, 5-es
Belső talphossz: 25, 5 cm
Márka: Adidas
Tartalom: Erős, jó állapotban, karcoláson kívül nincs más!
Ami bőrápolóval karbantartható mert még az eredeti bőr,
tehát nem izzad úgy a láb benne!
Köszönöm, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2011-05-27 20:59
. Eredeti ADIDAS bőr 40,5-e focicsuka gumi stoplis - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Monsoon vagány zöld spagettipántos top 40 Új - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Vékony pamut-kevertszálas anyagból készült spagettipántos top, pántja állítható, mellrészénél fodor díszíti anyaga gyűrthatású, vasalást nem igényel!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 19:00
. Monsoon vagány zöld spagettipántos top 40 Új - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Gerse László: Híres éttermek - Jelenlegi ára: 3 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Híres éttermekA könyv listaára: 4220 Ft. Leírás:
Se szeri se száma a jobbnál jobban kinéző, hangzatos nevű budapesti éttermeknek - ám, a lényeggel, tudniillik, hogy valójában milyen is az adott hely konyhája, legtöbbször csak rendelés után szembesülünk. Ezt a problémát orvosolandó fogott össze a hazai vendéglátás színe-java, hogy írjanak egy valóban korrekt és szakszerű étteremkalauzt, amelyben egymás vendéglátóipari egységét ajánlják, ismertetik, sőt helyenként kritizálják, nagyban megsegítve ezzel a bizonytalankodó laikusokat. Az éttermek ismertetői (amelyen belül nemcsak a helyi specialitásokról értesülhetünk, hanem a hely stílusáról, hangulatáról is) ábécérendben követik egymást az Alabárdos étteremtől a Zila caféig bezárólag. A szöveget színes fényképek illusztrálják. ISBN: 963-9553-80-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 460 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 17:24
. Gerse László: Híres éttermek - Jelenlegi ára: 3 460 Ft