2011. április 5., kedd

ÚJ! Lakásriasztó ,profi minőség (2 távirányítóval) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Leírás:
Profi lakásriasztó, mely megvédi a házat a betörők ellen. A Riasztó maga 4 db ceruza elemmel működtethető vagy univerzális adapterrel (az elem és az adapter nem tartozék). 2 Távirányító jár hozzá , azokban van elem.
Működtetése egyszerű, a távirányítóval élesíteni kell a riasztót, majd elhagyni a látószögét, amely az egész maga elött lévő teret védi, érzékeli, ezután ha valaki belép ebbe a zónába elkezd villogni a led és kb 3 másodperc mulva riaszt hangos fusztráló hangon. A riasztó tuti hatásos, kipróbáltuk , elment este elötte egy macska, nem riasztott és elment utána elötte egy 7 éves kisgyerek és őt máris érzékelte, már messziről.
Profi minőség. Biztonság.
Új termék!
A Vásárlás menete:
Vásárolj otthonról kényelmesen, gyorsan.
Ha a te licited a nyerő és lezárult az aukció én küldök egy e-mailt, ami tartalmazza a várárolt terméket/termékeket , alatta az összeget és a postaköltséget és alatta az összegzett összeget amit az e-mailben található lenti számlaszámra kell utalni. A Számlaszám OTP-s , tehát ha közvetlen otp-ből utalsz én rögtön megkapom és minél hamarabb tudom postázni. Ha személyesen szeretnéd Mélykút, Jánoshalmán megoldható az átvétel. Ha utánvéttel szeretnéd megoldható az is, de azt utolsó sorban, de én pl. saját részre sem kérném úgy, ha vásárlnék, mert kb. 500 Ft-al drágább.



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 20:00
. ÚJ! Lakásriasztó ,profi minőség (2 távirányítóval) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése