2011. április 23., szombat

Lewis, George: Várak - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! VárakA könyv listaára: 6990 Ft. Leírás:
A nagyalakú, impozáns kiállítású kötet hetvenöt várat mutat be, néhány kivétellel, túlnyomórészt Európából. A két-két oldalas ismertetésekhez egy teljes oldalas színes fotó, egy kolumnás rövid ismertetés, szövegdobozban néhány érdekesség, valamint néhány speciális nézetű kép, illetve két műholdas felvétel csatlakozik, amely az adott építmény elhelyezkedését mutatja a földgolyón. A bemutatott épületek közt van néhány magyar vonatkozású is, így pl. a budai vár, továbbá a zágrábi Medvevár, a felvidéki Bajmóc vára, a sokáig Magyarországhoz tartozó, 1867 óta Szerbia részét képező Galambóc vára, továbbá az erdélyi Vajdahunyad és Törcsvár vára. A kötet többnyire a legeket emeli ki, a valamilyen szempontból különleges: a legmegkapóbb, a legnagyobbra törő, a legnagyobb történelmi jelentőségű, a legkülönösebb, legszertelenebb, legköltségesebb vagy legszebb várakat, köztük a kezdőbetűkkel jelölve a típusokat toronyvárakat, lakótornyokat, koncentrikus várakat, erődöket, fellegvárakat, megerősített városokat, vízi várakat, sivatagi várakat, szigetre épült várakat, palotákat, gótikus, barokk, neoklasszicista várakat, a kedvtelésből épített, illetve mesébe illő várakat és kastélyokat. A név- és tárgymutatóval, valamint forrásjegyzékkel ellátott kötet az alapvető ismeretek megszerzésére jó, főként magánhasználatra javasolható, ajándékozásra való kiadvány. ISBN: 978-963-09-5960-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 730 Ft

Az aukció vége: 2011-04-25 21:41
. Lewis, George: Várak - Jelenlegi ára: 5 730 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése